Välkommen till Klostermark Academy!


Klostermark Academy är vårt eget koncept för välplanerade och kvalitativa praktikplatser (LiA) på Klostermark Accounting. Genom att ha fått en praktikplats på Klostermark blir du en Klostermark Academy student. Vi kommer att utgå ifrån dina individuella egenskaper, kunskaper och behov och anpassa praktiken och dina arbetsuppgifter så att du utvecklas i rätt takt och rätt riktning. Målet med praktikplatsen är att du ska utveckla dina kunskaper och kompetenser och blir erbjuden anställning på Klostermark. 

Under rubriken Lediga jobb kan du se om vi rekryterar praktikanter/studenter till Klostermark Academy just nu.

Klostermark Academy student Babneet Kaur berättar

Babneet Kaur har gått praktik och därmed varit Klostermark Academy student under höstterminen 2019. 

Vad tyckte du om praktik (LiA) på Klostermark Academy?

"Min praktik på Klostermark var väldigt lärorik. Arbetsuppgifterna var varierande, allt ifrån löpande bokföring till deltagande på olika mässor. Klostermark har verkligen utvecklat mig som redovisningskonsult och gett mig en annan synvinkel på detta yrke. Jag har blivit väldigt motiverad och målmedveten efter denna praktik."

Skulle du rekommendera andra att gå praktik på Klostermark?

"Jag skulle varmt rekommendera andra att göra sin praktik här. Klostermark har tydliga och realistiska mål för dig. Jag som praktikant har varit delaktig i alla aktiviteter och har verkligen känt mig en del av teamet. Klostermark satsar på personal och arbetsmiljö på riktigt. Därför levererar konsulterna excellent service till sina kunder. Jag kan garantera att man får stora utvecklingsmöjligheter på Klostermark. Jag fick utföra arbetsuppgifter självständigt, men konsulterna fanns alltid som stöd och granskade mitt arbete och jag fick feedback. Jag är väldigt tacksam och glad att jag har fått praktisera på Klostermark!" 

Vad tycker du om Klostermark som arbetsplats?

"Det jag uppskattar med Klostermark är den mysiga arbetsmiljön och världens bästa kollegor som är hjälpsamma och trevliga. Klostermark har allt du kan önska dig från en arbetsplats, inklusive pingisbord!"


Vår arbetsplats och kultur

Vi är ett sammansvetsat team. Vi hjälps åt och värnar om varandra. Vi arbetar på ett trivsamt och modernt kontor i centrala Stockholm.  Vi är en perfekt arbetsplats för dig som vill utvecklas och påverka. 

Varför jobba med oss?

I och med att vi är ett litet team får du trivsam arbetsmiljö och oerhört stora möjligheter att bidra till företagets utveckling och påverka. Bli en del av oss och skapa framtidens redovisningsbyrå tillsammans med oss! 

 • Engagerat team

  Vi har hört att många stora redovisnings- och revisionsbyråer lägger alldeles för stort fokus på debitering. Detta skapar onödig stress och sätter gränser för ens utveckling. Vi på Klostermark prioriterar hög servicenivå och personalens utveckling.

 • Utmaningar och utvecklingsmöjligheter

  Här är det högt i tak. Är du ambitiös och vill göra skillnad, ser vi till att du får arbetsuppgifter som tar dig till nästa nivå.

 • Handledning

  I början av din anställning kommer du att få en eller fler handledare som kommer att stöta dig i din framtida utveckling och vill gärna se dig blomstra hos oss.

 • Flexibilitet

  Som arbetsgivare är vi mänskliga, omtänksamma och värnar om vår personal. Det finns möjlighet till deltidstjänst och flextid.

 • Yrkesstolthet

  Att arbeta på en byrå vars arbete uppskattas av kunder och uppmärksammas i media ger den lilla extra. Läs mer om oss på exempelvis Enterprise Magazine: http://www.enterprisemagazine.se/nyheter/195427

Stockholm

Kungsholms kyrkoplan 6
112 24 Stockholm Vägbeskrivning info@klostermark.se 08-684 425 00

Jobbar du redan på Klostermark Accounting?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@klostermark.se
 • Babneet Kaur
 • Daniele Di Valentino
 • Justina Fernandes
 • Karin Lindström
 • Karin Lodin
 • Kristofer Eriksson
 • Sandra Johansson
 • Tatsiana Haisa
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor