Här har vi en lönekonsult och två redovisningskonsulter som brinner för lönefrågor och arbetar med löneadministration. Vi tycker att löneadministration är en mycket viktig del av vår verksamhet då den berör så många människor och ligger så nära ens privat ekonomi som det bara går. Vi vill gärna träffa dig som har längre erfarenhet av löneadministration och vill bli vår lönestjärna. Du kommer att ha högt i tak och kommer att få stora möjligheter att påverka dina arbetssätt.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår arbetsplats och kultur

Vi är ett sammansvetsat team. Vi hjälps åt och värnar om varandra. Vi arbetar på ett trivsamt och modernt kontor i centrala Stockholm.  Vi är en perfekt arbetsplats för dig som vill utvecklas och påverka. 

Varför jobba med oss?

I och med att vi är ett litet team får du trivsam arbetsmiljö och oerhört stora möjligheter att bidra till företagets utveckling och påverka. Bli en del av oss och skapa framtidens redovisningsbyrå tillsammans med oss! 

 • Engagerat team

  Vi har hört att många stora redovisnings- och revisionsbyråer lägger alldeles för stort fokus på debitering. Detta skapar onödig stress och sätter gränser för ens utveckling. Vi på Klostermark prioriterar hög servicenivå och personalens utveckling.

 • Utmaningar och utvecklingsmöjligheter

  Här är det högt i tak. Är du ambitiös och vill göra skillnad, ser vi till att du får arbetsuppgifter som tar dig till nästa nivå.

 • Handledning

  I början av din anställning kommer du att få en eller fler handledare som kommer att stöta dig i din framtida utveckling och vill gärna se dig blomstra hos oss.

 • Flexibilitet

  Som arbetsgivare är vi mänskliga, omtänksamma och värnar om vår personal. Det finns möjlighet till deltidstjänst och flextid.

 • Yrkesstolthet

  Att arbeta på en byrå vars arbete uppskattas av kunder och uppmärksammas i media ger den lilla extra. Läs mer om oss på exempelvis Enterprise Magazine: http://www.enterprisemagazine.se/nyheter/195427

Stockholm

Kungsholms kyrkoplan 6
112 24 Stockholm Vägbeskrivning info@klostermark.se 08-684 425 00 Se sida

Jobbar du redan på Klostermark Accounting?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@klostermark.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor