Avdelning

Redovisningskonsulter

Connect

Ett sammansvetsat team med flera års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifterna består av löpande redovisning, avstämningar, rapporteringar, bokslut, deklaration, budgetarbete, affärsrådgivning. I rollen kan ingå enklare löneadministration, möten med potentiella kunder samt intern administration. 

Vi arbetar helt digitalt. Konsulterna arbetar både ifrån vårt fräscha och fina kontor på Kungsholmen och ute hos kunder. 

Här värdesätter vi stort engagemang i kundernas affärer, hög servicenivå och kapacitet att söka sig fram till information. 

På denna avdelning är det även viktigt att konsulterna håller sig a jour med den digitala utvecklingen i redovisningsbranschen. Detta för att vi ska kunna erbjuda enkla arbetssätt som passar bäst för kundernas behov. 

Att dela med sig kunskap är vår grundprincip så du kan räkna med att det kommer att bli lätt att komma in i rutiner som nyanställd. Vi tar hand om varandra och arbetar proaktivt med arbetsplanering för att ha jämn arbetsbelastning och undvika onödig stress. Genom att arbeta hos oss får du ett gäng vänliga kollegor & förhoppningsvis vänner på köpet.

Vi har högt i tak och ger stora möjligheter att påverka. Idéer och förslag på förbättring välkomnas och kan lätt bli verklighet! 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår arbetsplats och kultur

Vi är ett sammansvetsat team. Vi hjälps åt och värnar om varandra. Vi arbetar på ett trivsamt och modernt kontor i centrala Stockholm.  Vi är en perfekt arbetsplats för dig som vill utvecklas och påverka. 

Varför jobba med oss?

I och med att vi är ett litet team får du trivsam arbetsmiljö och oerhört stora möjligheter att bidra till företagets utveckling och påverka. Bli en del av oss och skapa framtidens redovisningsbyrå tillsammans med oss! 

 • Engagerat team

  Vi har hört att många stora redovisnings- och revisionsbyråer lägger alldeles för stort fokus på debitering. Detta skapar onödig stress och sätter gränser för ens utveckling. Vi på Klostermark prioriterar hög servicenivå och personalens utveckling.

 • Utmaningar och utvecklingsmöjligheter

  Här är det högt i tak. Är du ambitiös och vill göra skillnad, ser vi till att du får arbetsuppgifter som tar dig till nästa nivå.

 • Handledning

  I början av din anställning kommer du att få en eller fler handledare som kommer att stöta dig i din framtida utveckling och vill gärna se dig blomstra hos oss.

 • Flexibilitet

  Som arbetsgivare är vi mänskliga, omtänksamma och värnar om vår personal. Det finns möjlighet till deltidstjänst och flextid.

 • Yrkesstolthet

  Att arbeta på en byrå vars arbete uppskattas av kunder och uppmärksammas i media ger den lilla extra. Läs mer om oss på exempelvis Enterprise Magazine: http://www.enterprisemagazine.se/nyheter/195427

Stockholm

Kungsholms kyrkoplan 6
112 24 Stockholm Vägbeskrivning info@klostermark.se 08-684 425 00 Se sida

Jobbar du redan på Klostermark Accounting?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@klostermark.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor